Dunia Pemasaran Instagram

gerilla panduan instagram

Masuk tahun 2016 dah hampir 6 tahun Instagram sejak Instagram diperkenalkan. Ianya hanya mula digunakan pada peranti iPhone dan iPad sahaja kerana Instagram sangat mementingkan kualiti gambar yang cantik.

Namun sejak beberapa tahun selepas itu, permintaan Instagram untuk platform Android juga telah menyebabkan Instagram melancarkan aplikasi versi Android. Bermula dari sini, ramai yang mula mengambil peluang menggunakan Instagram sebagai salah satu platform pemasaran.

Satu perkara yang menarik tentang Instagram adalah anda mempunyai kawalan yang lebih spesifik ke atas follower . Tak macam facebook, anda kena ada facebook profile, facebook fanpage, facebook group yang menyebabkan fokus target prospek berbeza pendekatannya.

Jika di instagram, anda hanya perlu tahu menaikkan Branding anda sebagai Pakar dan Pelopor dalam niche anda. Selain itu, pengetahuan tentang Hashtag SEO dan kepakaran menggunakan aplikasi editing gambar yang menonjolkan ciri-ciri menarik minda pengguna Instagram untuk capture mesej yang disampaikan dalam gambar tersebut.

Jika anda mahu memperkemaskan pengetahuan anda dalam Instagram, boleh lah cuba menghadirkan diri dengan seminar Instagram atau kelas Online yang dianjurkan oleh ramai pakar Instagram.

Jika anda tidak ada masa untuk hadir ke kelas Online mahupun Seminar ini, boleh dapatkan Panduan Gerilla Instagram di mana anda hanya perlu download dan tonton video dan boleh ulang berulang – ulang kali.

Jika anda ingin mendapatkan Panduan Gerilla Instagram, dapatkan sekarang kerana ianya masih pada harga Promosi sehingga Hari Kebangsaan ini sahaja, iaitu 31 Ogos 2016.

P/s : Jika anda ada peluang untuk mendapatkan sebelum 21 Ogos, gunakan Kod ini semasa Pembayaran “LEECHONGWEI” . Anda pasti senyum sampai ke telinga.

Leave a Reply